Sunday, 9 June 2013

Roest-boekje met 1 bewerkte pagina.

 Ik heb de kaft van het boekje gemaakt van glossy cardstock. De swirl en de ballen met verza mark gestempeld en met witte embossingpoeder geëmbost. Daarna met adirondack stonewashed en stream gesponst. Met een tissue de inkt van de geëmboste afdrukken geveegd. Het kader met witte gesso geverfd en met original rust bewerkt. Art gestempeld met stazon, gesponst en erachter geplakt. Verhoogd op het boekje geplakt.

Voor de pagina heb ik een witte kaart met een embossingfolder door de big shot gehaald. Daarna met blauwe paint geverfd en met original rust bewerkt. Gemat op blauw en bruin papier. De swirl is uitgestanst, met zwarte gesso geverfd en met original rust bewerkt. De bloem is gemaakt met druppelvormige woodsies, die wit geverfd zijn, bestempeld met bruine stazon en met rust bewerkt. De vlinder is ook een stansje, met blauwe paint en rust gekleurd. Bloem en vlinder met een lijmpistool bevestigd. Tekst gestempeld en gesponsd en verhoogd op de kaart geplakt.

I made the outside of the book with glossy paper. Stamped and embossed the swirl and crystal balls. I coloured with Stonewashed and Stream. Wiped the ink of the embossed parts. I made the outside of "art" with a stanz, coloured it with white gesso and rust.

The page is made with an embossing folder, coloured with blue paint and rust. The swirl is also a stanz, coloured with black gesso and rust. The flower is made with woodsies, coloured with white paint and rust. Stamped words on it. The butterfly is also a stanz, coloured with blue paint and rust. At last i stamped the words and put it 3D on the card.
7 comments:

Jetske said...

Heel erg mooi, een genot om naar te kijken. Inderdaad Art en Beautiful Moments!

Gerrina said...

Dat rust blijft apart en ik hoop het op een volgende beurs eens in het eggie te bewonderen! Mooi boekje zo! Groetjes, Gerrina

artwolf2009 said...

love your embossed page

petpan said...

Wat is dit een mooi boekje geworden. Mooie kleuren heb je gebruikt.

Alie Hoogenboezem-de Vries said...

Wat een mooi resultaat Ineke!

groetjes, Alie :-)

Saskia said...

Erg mooi boekje, prachtige kleuren voor de voorkant!

Ally White Cat said...

This is so beautiful . I loved the tutorial I would not have known how to do that. thank you for sharing wonderful; art.
susan s.