Monday, 5 August 2013

Kistje met Original Rust


Het kistje geverfd met Distress Paints. Daarna de tekst gestempeld met Distress Paint. Toen alles droog was, met de template en de modelleer pasta de witte bolletjes gemaakt. De vlinders uitgestanst uit aluminium folie (dat wat op een boterkuipje zit :-), dat is iets dikker). Twee boekpagina's gekleurd met distress inkt. De bloemen geponst en de knopen erdoor gedaan. Restjes papier en de vlinders op het kistje geplakt met Diamont Glaze. Als laatste met de Original Rust de bruine accenten aangebracht en de bloemen opgeplakt (ook met Diamont Glaze). Het geheel besproeid met glimmermist.

I painted this wooden box with distress paint. Than i stamped the text with paint. Let it dry. With the template and the pasta i made the white bolls. Distressed a couple of bookpages, punched flowers and put a button on them. Left overs from the pages glued on the box. Used the original rust where i wanted it and placed the flowers. Sprayed with glimmermis.

5 comments:

Jetske said...

Een prachtig kistje, en mooie kleurencombinaties. Een goed idee om de folie van een boterkuipje te gebruiken, dat is inderdaad steviger en beter in model te buigen.

petpan said...

Heel mooi kistje. De bloemhartjes zijn net twee oogjes die het kistje bewaken.

Saskia said...

Wat een mooi kistje, de blauwe achtergrond is wonderschoon!

Gerrina said...

Mooi zo´n verfijnd resultaat met technieken en materialen die vaker grof of grunge gebruikt worden! Groetjes, Gerrina

Bea said...

Leuk Ineke!