Saturday, 1 October 2016

Plate 90 van Non sequitur Forest fantasy


Ik heb twee bij elkaar passende MOO's gestempeld en die op een kaartje geplakt. De achtergrond is het blaadje dat ook op de plate staat. Gestempeld met oranje inkt op een papier dat bewerkt is met oranje en gele brusho.

De vrouw gestempeld op een achtergrond gemaakt met distress inkt. De stempel ingekleurd met aquarel potloden. De takken van de wilg met donkergrijs gestempeld. De tekst komt van een plate van de Stempelwinkel.

De stempels afgedrukt met stazon, en ingekleurd met distress inkt. Na het drogen de hele kaart beïnkt met versa mark inkt en met clear embossing poeder geëmbost.Tekst is SW S 15032 plate 182.


De fairy stempel beïnkt met de Elegant writer en afgedrukt op aquarel papier. Daarna met de waterbrush bewerkt zodat de kleuren ontstaan. De tekst is afgedrukt met Stazon midnight blue.


De boom afgedrukt met stazon op glanspapier. De zon gemaakt met een sponsje, inkt en een papier met een rondje eruit. De tekst komt van SW plate 0851 comment:

Jetske said...

Mooie serie kaarten! Allemaal verschillende technieken en inkten om allemaal verschillende kaarten te maken. Je kunt deze plate echt voor allerlei verschillende gelegenheden gebruiken!