Friday, 30 December 2016
Ik wens iedereen die het blog bezoekt - de andere natuurlijk ook - een gezond , creatief 2017 toeDit was het dan... mijn laatste bijdrage aan het Stempelwinkel-blog
bedankt voor het bezoek en commentaar wat ik  van jullie heb ontvangen

This was my last contribution to the blog.
Thanks for the visit and comments that I have received from you.

Dies war es dann...mein letzter Beitrag auf dem Blog.
Vielen dank für den Besuch und Kommentare, die ich von euch bekommen habe

Stempels:
Stampscapes 104G Fountain of light
SW S13084/166 Achtergrond kerstteksten


Langs deze weg wil ik Ria bedanken voor al het geweldige werk dat ze geleverd heeft voor het blog en voor De Stempelwinkel. Jammer dat ze stopt, maar ze blijft wel creatief druk bezig.
Omdat er door de afwezigheid van Lyn tijdelijk minder designers zijn zal in het eerste halfjaar van 2017 er niet meer elke dag een post zijn, maar om de andere dag op de oneven data.
Op de eerste van de maand wordt er één plate in het zonnetje gezet, zodat je kunt zien wat er met één plate allemaal mogelijk is.
Mocht je het idee hebben dat je als designer ook een creatief steentje zou kunnen bijdragen, neem dan contact op met Jetske (info@de-stempelwinkel.nl).

I want to thank Ria for all the wonderful work she has done for the blog and for De Stempelwinkel. I regret that she stops being a designer, but she will stay creatively busy.
Because there are temporarily less designers (with the absence of Lyn) there will not be a post every day during the first halfyear of 2017, but only on the uneven dates.
On the first of the month one plate will be put in the spotlight, so you can see what is possible with just one plate.


3 comments:

Jetske said...

Leuk gedaan! Zo zie je maar waar een vulkaanuitbarsting-stempel goed voor kan zijn! Dit is kenmerkend voor Ria's creativiteit, stempels voor iets heel anders gebruiken dan je in eerste instantie zou denken.
Dank je wel voor alles, Ria!

Janny's Cards Creations said...

Leuke kaart Ria. Wie weet tot ziens. Geniet van wat je nu allemaal gaat maken en wie weet zien we die creaties terug op je eigen blog.
Groetjes Janny

Marlies said...

Mooie kaart Ria, en voor jou alle goeds in de toekoms.

Groetjes

Marlies