Wednesday, 28 November 2018

Travel


Ik heb twee vierkante kaarten met gesso in gesmeerd (niet te dun) en op elkaar gedrukt en weer van elkaar afgehaald. Je krijgt dan een onregelmatig effect. Daarna heb ik de achtergrond bewerkt met Derwent Artbarkrijt en water zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen, nadat je er met een kwast overheen  bent gegaan. In plaats van Derwent Artbarkrijt kun je ook aquarelpotloden gebruiken. Vervolgens heb ik de swirl en de druppels gestempeld met bruine Stazon inkt.
De Renault 4 heb ik op een stukje papier gestempeld, ingekleurd en uitgeknipt en vervolgens op de kaart geplakt. Het plaatje van de vrouw komt uit een tijdschrift en de tekst is van Tim Holtz. Als laatste heb ik de kaart op een bruine en een beige kaart gemat.


4 comments:

Jetske said...

Leuke kaart met een mooie achtergrond! Met een Renault 4 kun je inderdaad rond de wereld reizen, superauto!

Caro´s kreative Welt said...

Wow, very nice. Great background and design.
Greetings Carola

Unknown said...

Mooie kaart hoor. Prachtig gecombineerd.

lolla said...

¡Hola a todos! ¿Está buscando un medicamento que pueda comenzar a levantar su órgano sexual? En este caso, te aconsejo que prestes tu atención aquí en este sitio https://espanolviagra.net/levitra-generico-precio/, donde siempre puedo comprar la mejor medicina para este problema